Profesii

Dino Ebneter va prelua poziţia de Country Managing Partner al Mazars România

Dino Ebneter va prelua poziţia de Country Managing...

Autor: Departament Economic

21.04.2016, 12:28 696

”Dino Ebneter este un membru cheie al echipei de conducere a Mazars România, fiind Partener şi Head of Accounting and Payroll Advisory începând din septembrie 2013. Prin preluarea rolului de Country Managing Partner, Dino Ebneter va asigura continuitatea succesului pe care Mazars România l-a atins în ultimii 3 ani, de când firma ocupă poziţia numărul 5 pe piaţă, şi va acţiona pentru consolidarea acestei poziţii”, a anunţat joi compania.

În calitate de Country Managing Partner al Mazars România, Dino Ebneter va lucra împreună cu Vasile Andrian, Head of Audit and Financial Advisory şi Edwin Warmerdam, Head of Tax Advisory. “Sunt fericit să preiau acest rol în cadrul Mazars România şi aş dori să-i mulţumesc lui René pentru activitatea sa excelentă derulată în ultimii ani. Sunt convins că, împreună cu puternica echipă pe care o avem şi bazându-ne pe experienţa acumulată de-a lungul anilor, vom continua povestea succesului nostru pe piaţa românească. Prioritatea noastră pentru viitor rămâne aceeaşi: performanţă tot mai bună, beneficii şi valoare create pe termen lung pentru clienţii noştri", a declarat Dino Ebneter.

Noul country manager are peste 17 ani de experienţă profesională în contabilitate şi Business Process Outsourcing, din care 11 ani din poziţia de consultant în domeniul fiscal şi contabil în România. Înainte de a lucra la Mazars, Ebneter a fost co-fondator al firmei de servicii profesionale Adevaris, care a fuzionat cu Mazars în 2013.

Începând din 2013, Dino Ebneter ocupă poziţia de Partener şi Head of Accounting and Payroll Advisory al Mazars România, fiind în acelaşi timp membru al Global Accounting Committee şi al Global Risk & Quality Board la nivelul grupului Mazars.

Mazars are 20 de ani de experienţă în ceea ce priveşte consultanţa de specialitate oferită atât entităţilor locale, cât şi investitorilor care dezvoltă afaceri în România. În ultimii doi ani, Mazars Romania şi-a consolidat poziţia pe piaţă în primele 5 firme specializate în audit şi consultanţă financiară, consultanţă fiscală, de contabilitate, salarizare şi administrare de personal. Echipa locală este în prezent formată din 150 de profesionişti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO