Profesii

Dinu Bumbăcea vine partener în locul Oanei Petrescu la Deloitte

Dinu Bumbăcea

Dinu Bumbăcea

Autor: Sorin Pâslaru

09.11.2017, 17:35 886

Oana Petrescu, consulting partner în cadrul Deloitte, va fi înlocuită în această poziţie de Dinu Bumbăcea, unul dintre cei mai experimentaţi specialişti în consultanţă de pe piaţa românească, în perioada imediat următoare.

Dinu Bumbăcea este în prezent partener în cadrul KPMG care împreună cu Deloitte face parte din cele patru mari firme de consultanţă din România.

Oana Petrescu a mai lucrat anterior în BCR şi alte bănci mari. De la începutul acestui an conducerea Deloitte a fost preluată de avocatul Alexandru Reff. Oana Petrescu a lucrat la începutul carierei în Bancorex, apoi a mai trecut pe la Ernst & Young, Erste Group, iar între 2006 şi 2012 a fost vicepreşedinte la cea mai mare bancă din România, BCR.

Ea a venit la Deloitte pe poziţia de consulting partner şi a avut sub administrare servicii de consultanţă pentru companii multinaţionale, aplicarea tehnologiilor de big data în activitatea companiilor, studii sectoriale şi de politici publice.

Oana Petrescu a terminat ASE Bucureşti, are un master la Universitatea de Ştiinţe Sociale din Toulouse şi un doctorat în Monedă şi Bănci la ASE Bucureşti.

Dinu Bumbăcea este partener pe management consulting în cadrul KPMG din 2011, iar anterior a lucrat în audit şi management consulting, din 1993 la PwC. El are un master la Şcoala Superioară de Electricitate din Franţa şi unul la Institutul Tehnologic din Georgia. Este absolvent de Politehnică.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO