Profesii

Directorul de HR al Continental, un grup cu peste 200.000 de angajaţi: România are o forţă de muncă „best cost“

ARIANE REINHART

ARIANE REINHART

Autor: Adelina Mihai

19.06.2015, 16:53 4317

Continental are în România peste 15.000 de salariaţi, adică 7,5% din numărul total de angajaţi pe care îi are la nivel global.

Cel mai important indicator luat în considerare de producătorul de com­po­nente auto Continental atunci când decide să in­ves­tească într-o piaţă este legat de oamenii pe care îi găseşte acolo, de potenţialul pieţei de a „produce“ absolvenţi, dar şi de un raport bun cost-cali­tate, a spus Ariane Reinhart, membru în consi­liul de administraţie al Continental şi director de relaţii umane şi relaţii de muncă în cadrul companiei care numără 205.000 de salariaţi la nivel global.

„România este o ţară «best cost» şi este foarte importantă pentru Conti­nental. Suntem competi­tivi în România din două motive im­por­tante: angajaţii, care sunt cei mai po­triviţi companiei noastre, şi costurile com­petitive cu for­ţa de muncă“, a spus Reinhart, care a fost la începutul aces­tei luni pentru prima dată în România în vizită la fa­bricile Continental.

Ariane Reinhart a fost numită în această funcţie din octombrie 2014, după ce anterior a lucrat pentru Volkswagen.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO