Profesii

Dragnea atacă serviciile secrete: ce au păzit când România a pierdut miliarde de euro în guvernarea Cioloş?

Dragnea atacă serviciile secrete: ce au păzit când...
22.12.2016, 16:24 20862

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat astăzi că nu înţelege informaţiile care circulă legate de îngrijorarea cu privire la riscul de securitate pe care l-ar presupune numirea lui Sevil Shhaideh în funcţia de premier, al cărei soţ provine din Siria.

Sevil Shhaideh a fost deja ministru, atunci nu au avut o problemă serviciile cu soţul său? Mai bine s-ar fi ocupat să arate cum România a pierdut miliarde de euro în guvernarea Cioloş. Serviciile ce au păzit în această perioadă?”, a spus Dragnea, destul de iritat la întrebările jurnaliştilor privind situaţia soţului lui Sevil Shhaideh.

Sevil Shhaideh s-a căsătorit în 2011 cu Akram Shhaideh, un sirian care a lucrat 20 de ani pentru Ministerul Agriculturii din Siria. După ce s-a mutat în România, el a ocupat funcţia de consilier în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Dragnea a mai spus că este dezamăgit de decizia preşedintelui de a amâna numirea premierului. El a precizat că în aceste momente Sevil Shhaideh lucrează la proiectul de buget pentru 2017, împreună cu alţi specialişti ai PSD şi că i s-ar părea să fie o întâlnire între Sevil Shhaideh şi preşedinte.

”Ce pot eu să fac dacă preşedintele amână? Poate să amâne chiar şi după 1 ianuarie, nu ştiu ce are de gând, dar noi am vrea să trecem la treabă şi să facem bugetul. Nu vom nominaliza niciun ministru până nu vom avea răspunsul preşedintelui”. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO