Profesii

Dumitru Matei este noul director general al Salrom, cu un mandat de patru ani

Dumitru Matei este noul director general al Salrom, cu un...
01.11.2016, 00:00 714

Societatea Naţională a Sării Salrom l-a desemnat pentru funcţia de director general pe Dumitru Matei, care preia conducerea executivă a societăţii începând cu 1 noiembrie 2016.

„În urma procedurilor de evaluare şi intervievare a circa 20 de candidaţi (persoane fizice române, dar şi străine), pe baza recomandărilor Comitetului de Nominalizare şi Remunerare, Consiliul de Administraţie al societăţii a numit candidatul care a întrunit cel mai bine cerinţele solicitate. Interviurile şi punctajul acordat fiecărui candidat au condus la numirea în funcţia de director general a domnului Dumitru Matei, pentru un mandat de 4 ani, începând cu 1 noiem­brie 2016“. 

Dumitru Matei „a ocupat poziţii de management atât pentru companii locale, cât şi pentru multinaţionale“ şi „are experienţă în acce­lerarea proceselor de business cu impact pozitiv în creşterea efi­cienţei şi profitabilităţii şi cunoştinţe avansate de dezvoltare organizaţională“. Societatea Naţională a Sării, unul dintre primii 10 producători de sare din Europa, este o societate pe acţiuni cu capital majoritar de stat (51%), capitalul privat fiind deţinut de către FPS (49%). 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO