Profesii

eJobs: 61% dintre români declară că sunt fericiţi la locul de muncă

eJobs: 61% dintre români declară că sunt fericiţi la...

Autor: Cristina Bellu

06.12.2016, 14:38 106
Peste 61% dintre angajaţii din România afirmă că sunt fericiţi la actualul loc de muncă, potrivit unui sondaj derulat de eJobs, cea mai mare platformă de recrutare online din România.
 
Gradul de mulţumire la locul de muncă a fost evaluat prin intermediul a cinci piloni principali ai fericirii în viaţa profesională: pasiunea, onestitatea, echilibrul dintre viaţa personală şi cea profesională, impactul activităţii în cadrul companiei şi evoluţia în carieră.
 
Astfel, 68% dintre respondenţi s-au declarat pasionaţi de jobul lor şi au confirmat că pun pasiune în ceea ce fac în fiecare zi, 56% dintre participanţi simt că au parte de transparenţă la locul de muncă, 63% afirmă că reuşesc să atingă un echilibru sănătos între viaţa personală şi cea profesională, 70%, cel mai mare procent din întregul sondaj, simt că munca lor face diferenţa în companie sau în societate, într-un fel sau altul, iar 46% consideră că au locul şi oportunităţile necesare pentru a evolua la job.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO