Profesii

eMAG recrutează 25 de interni în programul Talent Internship 2017 în Bucureşti, Craiova şi Iaşi

eMAG recrutează 25 de interni în programul Talent...

Autor: Roxana Rosu

08.05.2017, 11:13 259

eMAG deschide 25 de poziţii de interni în departamentele de Software Development, Web&Mobile Platform, Targeting Search&Listing Platform, Commercial Platform, Marketplace Platform, Finance, Marketing, International Development si Legal în cadrul programului Talent Internship 2017.

Studenţii în an terminal şi absolvenţii cu competenţe tehnice, economice şi umaniste din Bucureşti, Craiova şi Iaşi se pot înscrie în program în perioada 8 – 28 mai. Implementat în lunile iulie şi august, programul de internship va fi plătit pentru toate posturile, iar la final cei mai performanţi dintre participanţi pot fi angajaţi în cadrul eMAG.  

 „Ne pregătim de implementarea celei de-a patra ediţii a programului eMAG Talent Internship  şi invităm studenţii în an terminal şi absolvenţii să exploreze universul eMAG. Experienţa ultimilor trei ani ne-a demonstrat că acesta este un context foarte bun pentru a aduce în echipa noastră tineri curioşi şi pasionaţi, care îşi doresc să înveţe şi să crească.  Anul trecut, peste 1200 de studenţi au aplicat în programul nostru. Pe parcursul internship-ului, cei 25 de interni vor descoperi universul eMAG, vor avea drept mentori specialişti din companie, şi vor fi implicaţi în programe de învăţare formală şi on the job, care să îi ajute să se dezvolte şi să se integreze în echipa eMAG”, a declarat Cristina Şolea, manager de recrutare eMAG.

În Bucureşti, eMAG Talent Internship pune la dispoziţie 21 de posturi de intern în nouă arii de business. Tinerii care se înscriu în programul de internship din Craiova şi Iaşi vor lucra în cadrul centrelor de dezvoltare software locale. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO