Profesii

EY România vrea să recruteze peste 150 studenţi şi abolvenţi pe poziţii de juniori

EY România vrea să recruteze peste 150 studenţi şi...

Autor: Roxana Rosu

05.02.2018, 14:57 250

EY România a deschis campania de recrutare de juniori, prin care va angaja peste 150 de studenţi şi absolvenţi din întreaga ţară, care se vor alătura companiei în birourile din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

EY Express se derulează pe parcursul a patru luni şi reprezintă un program de inovare a procesului de recrutare.

„Suntem în plină desfăşurare a celui mai amplu şi inovator proces de recrutare, care pune accent pe întreaga experienţă a candidaţilor, oferindu-le acestora nu doar oportunitatea unei cariere, ci şi oportunitatea de a învăţa, de a se dezvolta şi de a se auto-cunoaşte pe durata întregului program. Mai mult decât atât, candidaţii vor primi feedback continuu şi personalizat, încă din prima etapă de selecţie, privind comportamentele şi abilităţile dezirabile, precum şi punctele lor forte şi ariile de îmbunătăţit. Programul EY Express este dedicat studenţilor şi absolvenţilor şi se va încheia în decursul lunii mai, prin ofertarea celor mai buni candidaţi”, explică Andreea Mihnea, Director Resurse Umane, EY România.

Compania caută să angajeze studenţi din ciclul universitar şi de masterat, sau proaspăt absolvenţi din domeniul economic, juridic, dar şi tehnic. Procesul este structurat în trei etape, în cadrul cărora specialiştii în recrutare, alături de consultanţii EY, oferă feedback permanent şi extrag informaţii complexe referitoare la candidaţi, pe care le folosesc ulterior pentru a le propune oferte în cadrul unui departament potrivit profilului lor:

  1. Testarea online: după ce aplică la una dintre poziţiile de junior, candidaţii sunt invitaţi să parcurgă două teste online care au scopul de a identifica atât trăsături de personalitate, cât şi aptitudini numerice, verbale şi de logică. Rezultatele vor fi însoţite de un raport care le va indica tinerilor punctele forte, dar şi aspectele care pot fi îmbunătăţite.
  1. Interviul video: este ocazia potrivită pentru candidaţi să se remarce mai mult decât au făcut-o prin intermediul CV-ului sau a rezultatelor de la teste. În urma acestuia, candidaţii cei mai potriviţi vor fi invitaţi să participe la etapa finală.
  1. EY Express: reprezintă etapa finală de evaluare şi are o durată de trei zile, pe parcursul cărora candidaţii participă la diferite training-uri şi exerciţii individuale şi de echipă. Evenimentul urmăreşte dezvoltarea competenţelor ce vor fi relevante pe piaţa muncii în viitor, atât la EY, cât şi în oricare altă companie: abilitatea de a rezolva probleme complexe, gândirea critică, managementul proiectelor, managementul riscului şi abilitatea de a oferi servicii excepţionale clienţilor. Cu suportul mentorilor EY şi a formatorilor MMM Consulting, participanţii la EY Express vor primi scurte sesiuni de training pentru a înţelege competenţele pe care va fi nevoie să le cultive, pe de o parte, şi vor fi ghidaţi printr-o serie de activităţi gamified, pentru a-şi testa propriile abilităţi, pe de alta. Participanţii vor primi feedback în urma fiecărui exerciţiu, pentru a se putea calibra progresiv la aşteptările mediului de business şi pentru a putea vedea ei înşişi progresul de la o zi la alta, chiar în timpul evenimentului. La final, vor primi o evaluare individuală privind rezultatele şi progresul fiecăruia pe parcursul acestei etape finale.

Cei mai buni candidaţi care vor parcurge acest program vor primi o invitaţie la un ultim interviu, în urma căruia pot primi o ofertă de angajare, alături de tot sprijinul necesar dezvoltării unei cariere în cadrul EY.

Cei 150 de juniori care vor fi selectaţi în această primăvară îşi vor începe activitatea în septembrie 2018, când se vor alătura celor peste 750 angajaţi care fac parte din echipa EY, în 5 birouri din ţară şi din Republica Moldova.  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO