Profesii

FAN Courier va deschide o şcoală de curieri în Bucureşti

Adrian Mihai, unul dintre fondatorii FAN Courier

Adrian Mihai, unul dintre fondatorii FAN Courier

Autor: Mădălina Dediu Panaete

25.09.2017, 00:05 739

Adrian Mihai: Sperăm ca în câteva luni să avem primii cursanţi. Găsim foarte greu, în special în partea de vest a ţării.

FAN Courier, liderul pieţei de curierat de pe plan local, va deschide o şcoală unde va instrui viitorii curieri pentru a rezolva problema lipsei de forţă de muncă cu care se confruntă în special în Capitală şi zona de vest a ţării. 

„Găsim foarte greu curieri, în special în partea de vest a ţării . Încercăm să găsim tot felul de soluţii pentru a rezolva această problemă. Una dintre idei este de a deschide o şcoală profesională pe care am denumit-o „FAN“, unde vom ajuta tinerii care nu-şi permit să urmeze cursurile unei şcoli de şoferi să obţină permisul auto, iar ulterior îi vom angaja în companie. Încercăm să recreăm acele şcoli profesionale pe care Guvernul le-a desfiinţat acum mai mulţi ani“, a declarat Adrian Mihai, unul dintre fondatorii FAN Courier, companie cu afaceri de 512 de mil. lei (114 mil. euro) şi cu circa 2.400 de curieri. În total, compania a ajuns la aproximativ 5.700 de salariaţi, fiind în continuă dezvoltare. Adrian Mihai spune că primul pas este de a deschide o şcoală în Bucureşti, iar ulterior FAN Courier îl va extinde şi în alte oraşe mari. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO