Profesii

Flanco şi-a luat director de dezvoltare de la BRD Finance IFN

Flanco şi-a luat director de dezvoltare de la BRD...

Autor: Cristina Roşca

13.10.2015, 10:48 1371

Retailerul electroIT Flanco, controlat de antreprenorul Iulian Stanciu care este şi acţionarul minoritar şi cel care conduce eMag, l-a recrutat pe Bogdan Dîrjan în poziţia de director de dezvoltare.

Din această poziţie, Bogdan Dîrjan va fi responsabil de dezvoltarea reţelei de magazine Flanco şi de administrarea contractelor de chirie pe spaţiile curente, precum şi de reamenajarea unui număr important de magazine mari în 2016. Anterior, executivul a lucrat mai bine de un deceniu pentru BRD Finance IFN unde a ocupat mai multe funcţii în departamente precum comercial, marketing, dezvoltare online, new business.

”Bogdan (Dîrjan) are o experienţă de peste 10 ani în retail bancar şi competenţe solide în sales, marketing şi online retail,” spune Dragoş Sîrbu, CEO Flanco Retail. “(...) avem toată încrederea că va dezvolta nu numai reţeaua existentă, dar şi noul concept de magazine Flanco. În ultimul timp, în procesul de cumpărare al clienţilor noştri urmărim să integrăm natural experienţa online şi interacţiunea directă din magazine, şi vom ţine cont de acest aspect în crearea noului nostru concept de magazine.”

Directorul de dezvoltare al retailerului electroIT spune la rândul său că “noul rol la Flanco Retail îmi permite să-mi valorific experienţa şi cunoştinţele acumulate în mediul bancar, într-un context mai extins, acela comercial, şi mai concret, mai aproape de clientul final. Integrarea şi armonizarea experienţelor online/offline sunt mize importante şi în mediul financiar. La Flanco, mă bucur să am, din noua calitate, o privire de ansamblu asupra întregului sistem implicat de aceste experienţe - şi să pot contribui la dezvoltarea lui prin inovaţii relevante pentru consumatori.”

El a absolvit, în 2003, cursurile Academiei de Studii Economice, secţia Management şi, ulterior, Modulul de Management din cadrul Şcolii INSEAD, din Franţa.

Flanco a avut afaceri de 663 mil. lei anul trecut, fiind al doilea jucător din piaţa de profil după Altex.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO