Profesii

Francezii de la Sodexo l-au numit pe Sven Marinus la conducerea companiei locale

Sven Marinus: Ne aflăm într-o perioadă importantă pentru sistemul de tichete de masă în România, care s-a modernizat odată cu introducerea voucherelor de masă în format electronic

Sven Marinus: Ne aflăm într-o perioadă importantă pentru sistemul de tichete de masă în România, care s-a modernizat odată cu introducerea voucherelor de masă în format electronic

Autor: Cristina Bellu

29.05.2017, 00:05 178

Francezii de la Sodexo, una dintre cele mai importante companii pe piaţa tichetelor de servicii preplătite, l-au numit Sven Marinus la conducerea Sodexo Benefits & Rewards România.

Din noua poziţie,  acesta va administra şi gestiona operaţiunile curente, precum şi direcţia strategică şi comercială a diviziei din România.

„Ne aflăm într-o perioadă im­portantă pentru sistemul de tichete de masă în România, care s-a modernizat odată cu introducerea voucherelor de masă în format electronic (...),” spune Sven Marinus.

Noul şef al companiei lucrează în cadrul Sodexo Benefits & Rewards din 2013, în Belgia, ocupând funcţia de director de vânzări şi preluând ulterior şi rolul de customer service. Aici, el a avut un aport important la dezvoltarea echipei de vânzări şi la creşterea profita­bilă a businessului, într-o perioa­dă în care au fost digitalizate două produse importante pe piaţă.

Înainte de a se alătura echipei Sodexo, el a lucrat pentru Alfacam Group, Accor Services şi Brussels Airlines.

Voucherele de masă în format elec­tronic au reglementări fiscale identice tichetelor de masă pe hârtie. Astfel, cu tichetele de masă Gusto Pass, indiferent de format, angajatorul şi angajatul beneficiază de 100% deduc­tibilitate şi scutire de taxe. În prezent, valoarea nominală maximă a tichetului de masă este de 15 lei.

cristina.bellu@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO