Profesii

Gabriela Firea: Ne-am dori ca, după şedinţă, PSD să nu aibă nimic de pierdut, să nu iasă decimat

Gabriela Firea: Ne-am dori ca, după şedinţă, PSD să...

Autor: Departamentul Social

15.01.2018, 16:46 84

"Am avut o şedinţă a PSD Bucureşti. Împreună cu preşedintele organizaţiei locale, cu primarii de la sectoare, am luat o decizie. Punctul nostru de vedere general este acela de a insista foarte mult pentru întoarcerea la votul românilor, la respectul faţă de aceştia, să vedem care sunt priorităţile noastre, să lăsăm luptele interne deoparte, să găsim cea mai bună cale pentru a ne pune în aplicare planurile pentru ţară. Ne dorim un partid unit, ne dorim o echipă care să lucreze cu motoarele turate la maxim. Ne-am dori o concentrare pe proiecte şi ca după şedinţă, PSD să nu aibă de pierdut, să nu iasă decimat", a declarat Gabriela Firea.

"Ceea ce ne dorim foarte mult e să aflăm ce urmează. În funcţie de deciziile care se vor adopta la CEx, care e proiectul pentru următoarele zile şi să nu mai riscăm să ajungem în această situaţie după alte câteva luni, să fim iar în criză. Aceste crize nu fac bine ţării, românilor şi nici nouă, partidului. Trebuie să ne luăm măsuri asiguratorii să nu se mai repete. Partidul e unul singur şi nu-mi face plăcere ca despre PSD să se vorbească folosindu-se termenii de gaşcă, grupare, zone de interes. Noi suntem în PSD, nu suntem în gruparea, gaşca nimănui", a mai spus Firea înainte de şedinţă PSD.

Comitetul Executiv al PSD s-a întrunit, luni, de la ora 16:00, la sediul partidului din Kiseleff, pentru a tranşa situaţia premierului Mihai Tudose, iar liderii partidului vor decide dacă îi vor retrage sprijinul politic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO