Profesii

Genpact caută 400 de oameni pentru birourile din Cluj şi Bucureşti

CRINA ILIE, manager de recrutare şi training în cadrul Genpact

CRINA ILIE, manager de recrutare şi training în cadrul Genpact

Autor: Laurentiu Cotu

24.08.2015, 00:05 65117

Furnizorul de servicii de outsourcing Genpact, care a ajuns la 2.600 de angajaţi în România, vrea să recruteze încă 400 de oameni pentru centrele deţinute în Cluj-Napoca şi Bucureşti. Genpact caută în principal studenţi sau proaspăt absolvenţi de facultate, vorbitori de limbi străine europene, iar domeniile pentru care compania recrutează sunt finanţe-contabilitate, servicii resurse umane, servicii IT, achiziţii şi servicii clienţi.

„În prezent avem 1.950 de angajaţi în centrul din Bucureşti şi 650 de oameni în centrul din Cluj-Napoca. Planurile noastre sunt de creştere, astfel că avem în acest moment 400 de noi joburi disponibile“, au declarat pentru ZF Transilvania oficialii companiei Genpact România.

În prezent, salariul pe care îl primeşte o persoană când se angajează într-un centru de servicii de tip business process outsourcing sau într-un call center este de circa 1.000-1.200 de lei net pe lună, la care se adaugă un bonus de activitate de 30-40% din salariul net lunar, în funcţie de performanţa individuală, potrivit datelor din piaţa de recrutare.

Ziarul Financiar vă recomandă şi: 

Samsung a început să afişeze reclame în lista de notificări de pe telefoanele Galaxy

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO