Profesii

George Didoiu, Associate director, Colliers International: ”Biroul s-a transformat într-un mod de atracţie şi păstrare a talentelor”

George Didoiu, Associate director, Colliers...

Autor: Mihaela Pascari

28.03.2017, 13:29 287

În urmă cu câţiva ani modul tradiţional de a lucra era în birourile închise, apoi într-un open space clasic. În momentul de faţă, generaţia Y începe să facă trecerea către un alt tip de open space, în care nu stai în acelaşi scaun toată ziua, ci te muţi în funcţie de activitatea pe care o desfăşori. Lucrul în linişte şi vorbitul la telefon nu se mai întâmplă, în mod ideal, la două birouri lipite unul de altul. Aceste demersuri sunt susţinute şi de serviciile IT. ”Este o tendinţă care va rămâne. Printre clienţii noştri sunt băncile care vor astfel de schimbări, consultanţi sau firme de IT, BPO”, a  spus George Didoiu, Associate director, office Agency în cadrul Colliers International, firma de consultanţă imobiliară de pe piaţa locală, în cadrul ZF HR Trends.

În opinia sa, acest „activity-based workplace” poate oferi angajatorilor atât creşterea productivităţii angajaţilor, o mai bună colaborare, cât şi rezistenţa la schimbare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO