Profesii

GSK a numit-o pe Luana Crivăţ în poziţia de director de HR peste 13 pieţe din Europa. " îmi folosesc expertiza din România pentru a forma şi ghida cea mai bună echipă internaţională."

Luana Crivăţ

Luana Crivăţ

Autor: Cristina Bellu

26.04.2017, 16:28 2869

Compania farmaceutică britanică GlaxoSmithKline, prezentă pe piaţa locală prin intermediul importului, producţiei şi distribuţiei de medicamente, a numit-o pe Luana Crivăţ în poziţia de director de HR peste 13 pieţe din Europa, începând cu luna aprilie.

Ea va continua să conducă în acelaşi timp şi echipa de HR a GSK România (Pharma şi Consumer Healthcare).

„Sunt onorată şi entuziasmată să fac acest pas extraordinar în echipa GSK. A coordona operaţiunile de resurse umane din 13 ţări pentru o companie ca GSK este o provocare care mă motivează să îmi folosesc expertiza din România pentru a forma şi ghida cea mai bună echipă internaţională. Voi continua să promovez misiunea şi valorile GSK alături de o echipă profesionistă, cu oameni extraordinari.”, a declarat Luana Crivăţ.

În acord cu noua poziţie, Luana Crivăţ va raporta către Grégoire Debue, VP & Head of HR Operations Europe şi va coordona directorii de resurse umane din România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Cipru, Malta şi Gibraltar, Croaţia, Albania, Macedonia, Bosnia şi Herţegovina, Kosovo şi Slovenia.

Strategia de resurse umane a GSK România a contribuit de-a lungul timpului la îndeplinirea obiectivelor de business ale companiei şi promovează talentele atât la nivel local, precum şi la nivel global.

În prezent, peste 23 de români din GSK România au fost avansaţi în funcţii regionale sau la nivel de grup în cadrul GSK Global.

Luana Crivăţ s-a alăturat echipei GSK România în 2006 ca Reprezentant Medical, continuându-şi dezvoltarea profesională în diverse roluri comerciale şi de HR. Prin preluarea rolului de HR Manager Pharma în 2011, Luana a avut o contribuţie importantă în formarea unei culturi de înaltă performanţă şi a strategiei de dezvoltare a oamenilor din organizaţie.  

În 2014 a fost numită HR Country Head şi s-a alăturat Echipei de Management a GSK Pharma, coordonând echipa de resurse umane din România în a livra strategia şi proiectele de HR shared service către diviziile Pharma, Consumer Healthcare, Europharm, Europharm Distribuţie şi Global Support Functions.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO