GSK a numit un manager polonez la conducerea operaţiunilor din România şi ţările balcanice

11 ian 2017 Autor: Cristina Bellu

Sylwia Piankowska

GlaxoSmithKline Consumer Healthcare, divizie a companiei farmaceutice britanice GlaxoSmithKline (GSK), a numit-o pe Sylwia Piankowska la conducerea operaţiunilor din România şi ţările balcanice. Aceasta a preluat postul de la Helen Tomlinson, care a fost numită general manager al GSK Consumer Healthcare Iberia.

Potrivit companiei, Sylwia Piankowska va conduce operaţiunile GlaxoSmithKline Consumer Healthcare în opt ţări şi va avea o echipă formată din peste 100 de angajaţi.

“Suntem încântaţi să o avem pe Sylwia în echipă în calitate de general manager pentru România şi ţările balcanice. Experienţa ei şi formarea solidă în marketing reprezintă un atu extraordinar pentru creşterea business-ului şi continuarea dezvoltării unor branduri definitorii în categorie şi pe care consumatorii noştri le iubesc”, a declarat Filippo Lanzi, Area General Manager pentru Europa Centrală şi de Est în cadrul GSK Consumer Healthcare.

Noul manager s-a alăturat companiei în august 2002, ocupând numeroase roluri strategice în brand şi category management, în Polonia şi în Europa Centrală şi de Est.

Între 2011 şi 2014, Sylwia Piankowska a ocupat funcţia de director de marketing categoria de îngrijire orală pentru Europa Centrală şi de Est şi a dezvoltat o strategie regională pentru categoria de produse de îngrijire a sănătăţii orale, având ca rezultat o creştere de 30% a business-ului.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.01.2017

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
numire
, operatiuni
, romania
, conducere
, polonia
, manager
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide