Profesii

Importatorul Snickers va avea un nou director general

Importatorul Snickers va avea un nou director general

Autor: Mădălina Dediu Panaete

21.10.2016, 14:21 1175

Mars România, care are în portofoliu branduri precum Snickers sau Orbit, o numeşte pe Geanina Băbiceanu în funcţia de Market Director pentru România, începând cu luna noiembrie a acestui an.

Din noua poziţie, Geanina Băbiceanu va coordona operaţiunile Mars România, fiind responsabilă pentru dezvoltarea şi implementarea strategiei de business pentru toate segmentele Mars din România – Petcare, Wrigley, Chocolate, Food.

Anterior poziţiei de Market Director pentru Mars România, Geanina Băbiceanu a ocupat funcţia de Director de Vânzări în Mars România.

Absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, Geanina Băbiceanu are o experienţă de peste 20 ani în domeniul FMCG, ocupând poziţii de management în departamentele de marketing şi vânzări ale unor companii de renume din industrie. Începând din 2009, ea s-a alăturat Mars în cadrul diviziei Wrigley din România, ca Regional Marketing Director, poziţie din care a coordonat dezvoltarea şi implementarea strategiei de marketing pentru brandurile Wrigley din România, Bulgaria, Macedonia, Albania şi Kosovo.

Mă bucur că, în 2009, am luat decizia de a mă alătura grupului Mars şi mă bucur că am parcurs acest drum plin de oportunităţi. În noul meu rol îmi propun să susţin echipa de profesionişti din Mars România, continuând astfel creşterea sustenabilă a business-ului, a declarat Geanina Băbiceanu, Market Director Mars România.    

Mars România este pe piaţă de peste 20 ani şi, în prezent, business-ul include produse din segmentele Petcare, Chocolate, Wrigley şi Food. Mars România contribuie semnificativ la Mars Multisales Central Europe, organizaţia regională din care face parte, alături de Mars Cehia & Slovacia şi Mars Ungaria.

Mars România are peste 200 asociaţi şi un portofoliu extins de mărci, pe cele patru segmente de business: Petcare (Pedigree, Whiskas), Wrigley (Orbit), Chocolate (Mars, Snickers), Food (Uncle Ben’s, Dolmio).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO