Profesii

JLL l-a numit pe Costin Bănică la conducerea departamentului industrial

JLL l-a numit pe Costin Bănică la conducerea...

Autor: Cristina Bellu

08.02.2017, 12:37 168

Compania de consultanţă imobiliară JLL l-a numit pe Costin Bănică la conducerea departamentului industrial, începând cu 17 februarie.

Acesta o va înlocui pe Cristina Pop, care a lucrat peste trei ani în cadrul JLL Romania şi care se va ocupa de activitatea de asset management pentru unul dintre clienţii companiei.

Cu o experienţă de peste 14 ani în vânzări, din care 4 în domeniul imobiliar, Costin Bănică este unul dintre cei mai activi consultanţi de pe piaţă, numele lui fiind legat de tranzacţii cheie realizate pe segmentul industrial şi logistic.

Departamentul industrial al JLL Romania a fost anul trecut unul dintre liderii pieţei de profil, cu tranzacţii intermediate care au cumulat aproape un sfert din volumul total de spaţii închiriate la nivel naţional.

Printre companiile pentru care JLL a închiriat spaţii industriale şi logistice anul trecut se numără Profi, Antalis, DB Group, SE Bordnetze, Delfingen, KLG, Gebruder Weiss, DPD sau Iron Mountain.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO