Profesii

La 38 de ani este responsabil de coordonarea strategiei şi activitatea canalelor de distribuţie ale NN România

La 38 de ani este responsabil de coordonarea strategiei...
21.06.2015, 15:13 869

Mihai Muntean face parte din echipa executivă a NN România. Echipa de vânzări a companiei, care are 2,2 milioane de clienţi, reuneşte 1.600 de persoane, iar alte canale prin care asigurările de viaţă şi pensiile private ajung la public sunt cele reprezentate de bănci şi brokeri.

Mihai Muntean lucrează de aproape doi ani la NN, dar a cunoscut o mare parte dintre actualii colegi în alte roluri profesionale pe care le-a avut de-a lungul carierei sale – o carieră pe parcursul căreia a acumulat experienţă în zona de resurse umane, vânzări, management al riscului şi consultanţă în strategia de afaceri.

Consideră că cele mai mari realizări ale sale în cadrul NN sunt finalizarea implementarii unui program de profesionalizare a forţei de vânzări, care a devenit benchmark pentru businessurile din alte ţări din interiorul grupului, lansarea unor noi direcţii de business pentru consultanţii financiari şi a unui mod de lucru axat pe colaborarea transversală între canalele de distribuţie.

Citiţi întreaga poveste pe www.bmag.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO