Profesii

Managerii se duc la cursuri de MBA în speranţa că vor fi promovaţi sau că vor deveni antreprenori. ”,,Avantajul unui MBA în Bucureşti este că nu trebuie să călătoreşti departe, poţi să îţi construieşti uşor programul de învăţare şi ai acces la educaţie de vârf”

Managerii se duc la cursuri de MBA în speranţa că vor...

Autor: Georgiana Mihalache

25.02.2017, 12:00 723
Nevoia unor cursuri de educaţie mana­gerială este resimţită din ce în ce mai mult de executivii români, care admit că un program de MBA sau Exe­cutive MBA le oferă cunoştinţe sufi­cient de bune astfel încât să avan­seze ulterior în carieră sau să devină antre­prenori, a explicat Barbara Stottinger, decanul şcolii de afaceri austriece WU Executive Academy.
 
„Trăim într-o lume globală a businessului, astfel că oricine urmează astăzi cursurile unei şcoli de afaceri îşi doreşte o educaţie internaţională, care este dată, în cazul unui program de MBA, atât de interacţiunea cu ceilalţi stu­denţi, cât şi de experienţa profe­sorilor“, a spus Barbara Stottinger.
 
WU Executive Academy, şcoala de afaceri austriacă din cadrul Vienna University of Economics and Business, oferă şi pe piaţa românească un program de Executive MBA de mai bine de un deceniu. Anul acesta, în februarie, 20 de studenţi români au absolvit programul de 14 luni oferit de WU Executive Academy.
 
Programul oferit de WU Executive Academy are o durată de 14 luni şi costă 35.000 de euro, însă cursurile se ţin în Bucureşti, iar managerii care vor să urmeze acest MBA pot accesa fie burse puse la dispoziţie de universitatea austriacă, fie pot negocia ca suma să fie acoperită de compania în cadrul căreia lucrează, în cazul în care nu îşi pot permite costul integral al cursurilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO