Profesii

MedLife are un nou director de HR, cu experienţă în industriile farma şi FMCG

MedLife are un nou director de HR, cu experienţă în...

Autor: Roxana Rosu

14.09.2017, 10:29 489

Furnizorul de servicii medicale private MedLife  a numit un nou director de Resurse Umane, Radu Petrescu, cu o experienţă de peste 12 ani în zona de HR din industriile farma şi FMCG.

Pe noua poziţie, el va avea responsabilităţi de management şi proiecte de consultanţă,  coordonând politicile de resurse umane pentru Grupul MedLife, cu peste 5.000 de angajati.

Radu Petrescu a ocupat funcţia de HR Manager pe Europa Centrală şi de Est pentru Danone. Anterior a profesat în domeniul farmaceutic unde a deţinut poziţia de Operations Manager, HR Operations Europe, în cadrul companiei Pfizer, dar şi în domeniul serviciilor de consultanţă şi audit, unde a activat pentru PricewaterhouseCoopers (PWC).

Absolvent al facultăţii de sociologie, din cadrul Universităţii Bucureşti, Radu Petrescu a urmat şi un program de masterat în cadrul aceleiaşi instituţii.

Compania este deţinută de familia Marcu, cu o participaţie de 51%, în timp ce printre acţionari se mai numără fondul de pensii Allianz-Ţiriac, o deţinere de 5,31% din capitalul social, în timp ce Charlemagne Capital, fond de investiţii specializat în pieţele emergente, are în prezent o participaţie de 7,2% din reţeaua de servicii medicale private MedLife.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO