Profesii

Mihaela Joian: Avem peste 150 de poziţii deschise în dezvoltare şi infrastructură

Mihaela Joian

Mihaela Joian

Autor: Corina Mirea

27.07.2015, 00:05 1786
Compania de software şi infrastructură Cegeka România are mai mult de 150 de poziţii deschise în prezent, majoritatea (aproape 70%) fiind disponibile în departa­mentul de dezvoltare, restul fiind dedicate soluţiilor de infrastructură, potrivit Mihaelei Joian, HR manager al companiei. Cegeka a ajuns anul trecut la afaceri de 44,3 mil. lei, numă­rându-se printre primele 30 de companii de software de pe plan local.
 
„Suntem în continuă creştere pentru că, la nivel global, s-a hotărât ca România să fie prioritară pentru Cegeka anul acesta. Avem peste 150 de poziţii care trebuie «ocupate ieri». Recrutăm în special candidaţi care să ocupe poziţii ce necesită cunoaşterea limbajelor de programare Java, PHP, .NET, .NET cu C++, dar avem nevoie şi de ingineri de sistem pe platformă Windows şi ingineri de suport pentru depar­tamentul de infrastructură, de unde se urmăresc 6000 de servere“, explică Mihaela Joian, cea care a preluat funcţia de director de resurse umane al Cegeka în România în luna martie a acestui an. Ea lucrează în companie, pe zona de recrutare, încă din 2013, iar în prezent gestionează politicile de resurse umane pentru 250 de angajaţi.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO