Profesii

Mihai Georgescu pleacă după doi ani de la conducerea Kandia Dulce. ”Mă gândesc la antreprenoriat”

Mihai Georgescu pleacă după doi ani de la conducerea...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

01.10.2015, 18:38 1614

Mihai Georgescu, managerul care a stat doi ani la conducerea Kandia Dulce, cel mai mare producător local de ciocolată, a plecat din funcţia de director general al companiei.

„O perioadă de timp cred că o voi dedica odihnei. Probabil după o lună o să demarez altceva . Mă gândesc mai degrabă la antrepenoriat în FMCG,  dar sigur că niciodată nu spun niciodată şi nu exclud revenirea într-o poziţie de conducere a unei companii”, a declarat pentru ZF Mihai Georgescu.

El a venit la conducerea Kandia Dulce la jumătatea anului 2013, după ce timp de 21 de ani a condus subsidiara locală a Wrigley, care are în portofoliu mărci precum Orbit sau Winterfresh.

Executivul, absolvent al Universităţii Politehnice Bucureşti, s-a angajat în cadrul Wrigley la câţiva ani după finalizarea studiilor în ianuarie 1992. Încă de la început românul a ocupat funcţia de country manager pentru Wrigley România.

Aceasta este a doua încercare a lui Mihai Georgescu de a deveni propriul şef, după ce în perioada de după plecare din Wrigley a înfiinţat împreună cu alţi doi parteneri companiaSandori Distribution, cu care urma să pătrundă pe piaţa de import şi distribuţie produse FMCG.

Kandia Dulce a avut anul trecut un rulaj de 184 milioane de lei (41 mil.euro). Compania are o fabrică de dulciuri în Bucureşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO