Profesii

Nu găsiţi forţă de muncă? Clujul devine pepiniera angajatorilor pentru patru zile, în care 120 de companii pot angaja peste 7.000 de oameni

Nu găsiţi forţă de muncă? Clujul devine pepiniera...

Autor: Alex Ciutacu

15.04.2018, 14:14 9014

Peste 7.500 de candidaţi şi 120 de companii se vor afla la Sala Polivalentă din Cluj în intervalul 17-20 aprilie, în cadrul celei de-a 24-a ediţie a Târgului de Cariere Cluj.

Pentru că România a devenit o ţară a IT-iştilor, cu peste 100.000 de angajaţi în acest sector, evenimentul de recrutare va fi împărţit în două secţiuni, una generalistă şi una dedicată sectorului IT.

Târgul de Cariere Cluj Global, care se va desfăşura în zilele de 17-18 aprilie, va reuni cel puţin 5.000 de candidaţi şi 80 de companii. Printre companiile prezente se numără E.ON, Genpact, Lidl, Kaufland, Banca Transilvania, Bosch, Cora, Energobit, Office Depot, Bombardier, Emerson, OLX, Michelin şi multe altele.

Segmentul dedicat sectorului IT, Târgul de Cariere Cluj IT, se va desfăşura în perioada 19-20 aprilie, aflându-se la a 11-a ediţie. Cel puţin 2.500 de candidaţi şi peste 40 de companii de profil vor participa la târg, potrivit platformei evenimentului.

Printre companiile care caută IT-işti  în cadrul acestui eveniment se numără Magneti Marelli, Siemens, Steelcase, Continental, Amplexor, Bosch, Catalysts, Halcyion Mobile, Hosterion, MindMaze şi altele.

În luna martie, târgul a avut loc în Braşov, Chişinău, Sibiu şi Iaşi, şi urmează să se desfăşoare în Oradea, Târgu-Mureş şi Alba-Iulia.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO