Profesii

Olandezii de la FrieslandCampina au numit-o pe Alexandra David la conducerea departamentului de resurse umane

Olandezii de la FrieslandCampina au numit-o pe Alexandra...

Autor: Cristina Bellu

09.02.2017, 10:30 362

Producătorul de lactate FrieslandCampina a numit-o pe Alexandra David la conducerea departamentului de resurse umane, anunţă compania.

Cu o carieră de peste 11 ani în funcţii de retail, marketing şi resurse umane în cadrul mai multor multinaţionale, Alexandra David va coordona activitatea de HR a companiei pentru aproximativ 700 de angajaţi.

„Sunt bucuroasă să mă alătur echipei Royal FrieslandCampina România, o companie cu valori în care ma regăsesc şi o viziune ce inspiră şi oferă un scop motivant angajaţilor. Împreună cu întreaga echipă vom lucra la consolidarea activităţilor de HR în linie cu strategia de dezvoltare a companiei, creşterea talentelor interne şi întărirea unei culturi organizaţionale orientate catre performanţă, feedback şi evoluţie continuă”, a declarat Alexandra David.

FrieslandCampina România, unul dintre cei mai mari producători de lactate, deţine pe piaţa locală brandurile Napolact, Milli, Oke şi Dots

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO