Opt businessuri cu afaceri cumulate de 4,7 mld. euro şi-au schimbat şeful

9 feb 2016 Autor: Cristina Rosca

Anul 2016 a început pentru unele dintre cele mai mari afaceri din România cu o schimbare de top management, giganţi precum Enel, Orange, Ford sau Telekom având la cârmă un nou expat. Opt companii multinaţionale cu afaceri cumulate de 4,7 mld. euro au numit noi şefi peste operaţiunile din România în 2016.
 
Dintre acestea, doar olandezii de la Philips au ales să numească un român peste businessul de 110 mil. euro de import şi distribuţie din România. Alexandru Popescu se va ocupa de altfel de întreaga regiune de sud-est a Europei, în total 11 pieţe. Celelalte companii au mers mai departe cu pariul pe expaţi, executivi „crescuţi“ în multinaţionale, cu ani buni de experienţă în spate.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.02.2016

 
Cuvinte cheie:
afaceri
, schimbare
, business
, sef
, romania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide