Profesii

Planul grandios pus la cale de „Rege” pentru ca multinaţionalele să investească în fotbal. Aceasta este legea cu care Hagi vrea să schimbe faţa fotbalului românesc: „Cei de la minister săreau în sus, dar au ascuns-o. Dacă eram preşedinte, o făceam 100%"

Planul grandios pus la cale de „Rege” pentru ca...

Autor: Pro Sport

23.04.2018, 19:04 730

Patronul şi antrenorul campioanei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a vorbit din nou despre nevoia de bani a echipelor din Liga 1, spunând că trebuie să apară o lege care să le permită multinaţionalelor să investească în sport.

E finalul partidei Viitorul - FCSB 2-2, iar la conferinţa de presă Gheorghe Hagi nu fandează. Dezvoltă subiectele despre meci, vorbeşte desre aspecte tehnico-tactice, despre jucătorii cheie, dar şi despre traiectoria pe care o va lua fotbalul românesc după alegerea lui Răzvan Burleanu. Răspunde întrebărilor incomode, iar subiectele nu se epuizează. Prezent în sală, Sorin Pâslaru, redactor-şef la Ziarul Financiar, mută discuţia pe terenul investiţiilor şi îi adresează lui Hagi o întrebare despre un subiect care arde. "Ce s-ar putea face pentru ca în fotbal să investească marile companii din România? Când ne uităm în TOP 10, nu regăsim vreuna implicată în fotbal".

Citiţi continuarea pe ProSport

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO