Profesii

Platforma de recrutare online bestjobs.ro a generat venituri de 5,3 mil. euro, plus 40%

Călin Fusu: Echipa Bestjobs a implementat un sistem de bonusare pentru recomandări

Călin Fusu: Echipa Bestjobs a implementat un sistem de bonusare pentru recomandări

Autor: Mihaela Pascari

20.06.2017, 00:05 536

BestJobs Recrutare S.A., compania care administrează platforma de recrutare online cu acelaşi nume, a înregistrat anul trecut afaceri de 5,3 mil. euro, în creştere cu 39%, şi un profit net de 1,7 mil. euro, arată datele publicate pe site-ul Minis­terului de Finanţe.

Compania face parte din grupul Neogen, controlat de antreprenorul local Călin Fusu, care include încă o platformă de recrutare online - CeeVee.com şi o platformă de reduceri numită Zumzi. Bestjobs.ro este cel mai profitabil business din cadrul Neogen. Marja de profit net a platformei a fost de 32% anul trecut. „Mizăm pe schimbarea modelului de afaceri în recrutarea online, de la plata pe joburi la plata pe aplicanţi. Pentru anul acesta ne aşteptăm la o creştere a vânzărilor similară cu cea de anul trecut“, a spus Călin Fusu, fondatorul şi directorul executiv al grupului Neogen. Astfel, un angajator va putea viziona gratuit doar un număr limitat de informaţii din CV-ul unui aplicant.
 
Pentru a-l putea vizualiza integral, acesta va trebui să plătească.
 
Călin Fusu a mai spus că echipa Bestjobs, formată din peste 70 de angajaţi în acest moment, a implementat un sistem de bonusare pentru recomandări. Valoarea bonusurilor oferite de companii pentru recomandări pe platforma bestjobs.ro variază între 300 şi 3.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO