Profesii

Plecare surpriză: Andrei Frunză, directorul eJobs, cel mai mare site de joburi din România, pleacă din companie după 5 ani

Plecare surpriză: Andrei Frunză, directorul eJobs, cel...

Autor: Simona Tatu

08.12.2017, 16:51 2829

Andrei Frunză, CEO-ul celei mai mari platformei de recrutare de pe piaţa locală, pleacă din cadrul companiei după cinci ani în care a ocupat această funcţie, au declarat pentru ZF surse din piată. Înainte de a ocupa poziţia de conducere în cadrul eJobs, Andrei Frunză a fost Chief Digital Officer în cadrul Ringier AG timp de aproape patru ani.

Platforma de recrutare online eJobs este cel mai mare jucător de pe piaţa locală de profil şi a ajuns anul trecut la o cifră de afaceri de 26,6 milioane de lei (5,9 milioane de euro), în creştere cu aproape 60% faţă de anul anterior.

Totodată, compania a raportat un profit net de 13,4 milioane de lei (aproape 3 milioane de euro), în creştere tot cu 60% faţă de anul 2015.

Jobs Group, care administrează platforma eJobs, face parte din grupul media Ringier România şi este controlat de grupul elveţian Ringier AG. Principalii competitori ai eJobs sunt Bestjobs şi Hipo.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO