Profesii

PNL se revoltă: Vom depune o moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii

PNL se revoltă: Vom depune o moţiune simplă împotriva...

Autor: Valentin Pircalabu

16.04.2018, 16:43 72

Liderii Partidului Naţional Liberal au anunţat, luni, după şedinţa Biroul Executiv al Partidului Naţional Liberal, că vor depune o moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea.

Vicepreşedintele PNL, Florin Roman, a lansat un avertisment şi pentru ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, pe care o consideră vinovată pentru haosul din sistemul de salarizare.

“Biroul Executiv al Partidului Naţional Liberal a luat astăzi decizia ca Partidul Naţional Liberal să depună o moţiune simplă la Camera Deputaţilor împotriva ministrului Sănătăţii, doamna Pintea. Nu o vom uita nici pe doamna Olguţa Vasilescu întrucât noi considerăm că cei doi miniştri sunt principalii vinovaţi pentru punerea în pericol a vieţi pacienţilor din spitale pentru haosul din sistemul de salarizare, pentru dezastrul în aprovizionarea cu medicamente”, a declarat vicepreşedintele PNL, Florin Roman.

Liderul PNL anunţă că va veni o nouă criză a medicamentelor. “Este foarte clar că se prefigurează o nouă a medicamentelor similare pentru medicamente oncologice şi, aici, mă refer la acest platină”, a mai spus Roman.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO