Eveniment

Primăria Oradea: 7,7 mil. euro într-un centru de antreprenoriat

Centrul de antre­prenoriat este o in­vestiţii de 7,7 mil. euro.

Centrul de antre­prenoriat este o in­vestiţii de 7,7 mil. euro.

Autor: Laurentiu Cotu

31.01.2018, 00:04 510

Primăria Oradea în parteneriat cu Agenţia de Dezvoltare Durabilă a judeţului Bihor, primăria Hajdúböszörmény din Ungaria şi Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor au în plan un proiect de in­vestiţii de aproximativ 7,7 mil. euro, pentru con­struirea unui centru de antre­prenoriat.

Construirea cen­trului de antre­prenoriat Piaţa Ce­tate în municipiul Ora­dea face parte din pro­iectul „Îmbună­tă­ţirea ocupării forţei de mun­că în judeţul Bihor, Oradea şi localitatea  Hajdúböszörmény prin dezvol­­tarea infrastruc­tu­rilor cu potenţial local’’, proiect care va fi depus pe axa de finanţare Programul Interreg V-A România-Ungaria 2014-2020. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 7,7 milioane de euro, din care aproximativ 6,5 milioane de euro revin municipiului Oradea.

„Am aprobat studiul de fezabilitate şi avem aproximativ 6 luni de zile până la semnarea contractului de finanţare, după care vom putea demara procedurile pentru începerea lucrărilor’’, a spus Florin Birta, viceprimarul municipiului Oradea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO