Profesii

Probleme pentru Serena Williams. Campioana americană s-a retras de la Roland Garros înaintea meciului cu Maria Şarapova: „Sunt foarte dezamăgită”

Probleme pentru Serena Williams. Campioana americană s-a...

Autor: Firuta Flutur, Mediafax

04.06.2018, 16:48 450

Serena Williams (36 de ani) a anunţat, luni, cu puţin timp înaintea meciului cu Maria Şarapova, din optimile de la Roland Garros, că se retrage din turneul parizian. 

Campioana americană a invocat o accidentare la pectorali.

"Din nefericire, am probleme la muşchii pectorali. Acum, nu pot servi, deci ar fi foarte dificil să pot juca. Sunt foarte dezamăgită. Puteam să petrec mai mult timp cu familia mea, dar am ales să particip la acest turneu. E o situaţie foarte dificilă pentru mine. Nu am mai simţit niciodată aşa ceva în viaţa mea. E foarte dureros. Am suferit aproape orice tip de accidentare de-a lungul carierei, dar nu şi pe această", a transmis Serena, care era aşteaptată să intre pe Philippe Chatrier pentru a 22-a confruntare directă cu Maria Şarapova.

Rusoaica Maria Şarapova obţine, astfel, calificarea în sferturile de finală, unde va juca fie împotriva lui Garbine Muguruza, fie împotriva ucrainencei Lesia Ţurenko.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO