Profesii

PwC îşi extinde aria de expertiză şi dezvoltă la nivel regional o echipă dedicată serviciilor de consultanţă în zona tehnologiei SAP

.

.

Autor: Cristina Bellu

22.11.2017, 12:45 460

PwC România a decis să îşi extindă aria de servicii de consultanţă de management prin crearea unei echipe dedicate serviciilor de consultanţă în zona tehnologiei SAP, echipă ce va livra proiecte atât pe plan local cât şi pentru clienţii din Europa de Vest.

”Această iniţiativă vine să consolideze oferta noastră de servicii de consultanţă de management şi tehnologie, pentru a ne ajuta clienţii să navigheze cu succes prin provocările puse de adaptarea la noua economie digitală.”, explică Bogdan Belciu, Partener, Servicii de Consultanţă de Management, PwC România.

Pentru a întări şi mai mult acest angajament în materie de tehnologie, pe lângă echipa SAP pe care instituţia o dezvoltă în România, PwC a preluat şi compania Outbox, din Polonia, specializată în oferirea de servicii din zona SAP Hybris şi ale soluţii CRM.

Liderul noii echipe de consultanţă SAP va fi Radu Bădiceanu care, înainte de alăturarea  în echipa PwC a lucrat pentru diferite firme de servicii de consultanţă SAP, acolo unde a fost responsabil de dezvoltarea echipelor SAP, precum şi de livrarea de proiecte “la cheie” pentru clienţi locali şi din restul Europei.

Cu o vastă experienţă în livrarea de proiecte SAP în medii multiculturale, atât în Europa cât şi în Asia şi Africa, Radu Bădiceanu se va concentra atât pe livrarea de proiecte end-to-end, cât şi pe asistenţă oferită clienţilor pe subiecte punctuale, cum ar fi noile reglementări din zona financiară.

„Cred cu tărie că tehnologia, în general, şi cea SAP în particular, trebuie să fie folosită pentru a aduce şi maximiza valoarea adăugată pe care o produce orice afacere, indiferent de industria la care ne referim.” spune Radu Bădiceanu.

PwC îşi propune dezvoltarea acestei echipe de consultanţă şi vizează ajungerea la 25-30 de consultanţi specializaţi în acest domeniu până la finalul anului 2018.  

”Serviciile de consultanţă în zona de tehnologie reprezintă unul dintre motoarele creşterii noastre din ultimii ani şi intenţionăm să investim în continuare în această direcţie, dezvoltând echipa şi capacităţile noastre, pentru a contribui la rezolvarea unor probleme importante pentru clienţii noştri”, a conchis Ionuţ Simion, Country Managing Partner, PwC România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO