Profesii

Razie pe piaţa românească a celui mai mare grup german: Căutăm specialişti în IT şi ingineri pentru centrele de cercetare şi dezvoltare din Braşov şi Cluj

Autor: Alina-Elena Vasiliu

01.06.2017, 00:08 4473

„Avem poziţii deschise constant în funcţie de nevoile fiecărei divizii.“

Siemens, cel mai mare conglomerat german şi unul dintre cele mai mari din lume, vrea să angajeze spe­cialişti în IT şi ingineri pentru cen­trele de cercetare pe care le deţine în Braşov şi Cluj-Napoca.

„Avem poziţii deschise constant, în funcţie de nevoile de dezvoltare ale fiecărei divizii sau departament, dar şi de proiectele noi. Căutăm în continuare specialişti în IT pentru centrele noastre de cercetare-dezvol­tare din Braşov şi Cluj-Napoca, dar şi ingineri talentaţi, care să facă parte din echipele noastre de proiect“, spune George Costache, CEO Siemens România.

Siemens deţine patru fabrici în Sibiu şi Buziaş, alături de patru centre de cercetare-dezvoltare în Bucureşti, Braşov şi Cluj-Napoca.

Siemens a încheiat anul financiar trecut (cuprins între 1 oc­tombrie 2015 şi 30 septembrie 2016) cu peste 1.900 de an­ga­jaţi în România, cu 150 mai mult faţă de anul financiar precedent, ca ur­mare a dezvoltării activităţii în zona de cercetare-dez­voltare IT, dar şi în producţie, unde a extins două dintre cele patru fabrici operate local prin firma SIMEA Sibiu SRL. Afacerile Siemens România au ajuns anul trecut la 160 de milioane de euro, în creştere cu 2% faţă de anul financiar precedent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO