Profesii

Romana Jourdren este noul Director General Europa Centrală şi de Est al GSK Consumer Healthcare

Romana Jourdren este  noul Director General Europa...

Autor: Roxana Rosu

20.09.2017, 13:57 110

GlaxoSmithKline (GSK) Consumer Healthcare a numit-o pe Romana Jourdren în funcţia de Director General pentru Europa Centrală şi de Est, aceasta conducând anterior divizia pentru Cehia şi Slovacia.

Romana Jourdren va fi responsabilă pentru gestionarea tuturor operaţiunilor GSK Consumer Healthcare, corespunzătoare ariei geografice care se întinde pe 30 de pieţe, cele mai importante fiind Rusia, Polonia, Ucraina, Cehia, Slovacia, România şi Ungaria.

Sylwia Piankowska, numită în luna ianuarie 2017 Director General pentru GSK Consumer Healthcare România şi Balcani, raportează acum către Romana Jourdren şi implementează strategia de creştere a României în regiune.

Romana Jourdren are experienţă în marketing, vânzări şi management general în sectorul FMCG. Ea s-a alăturat GSK în anul 2013, anterior lucrând în companii precum Philips, EgonZehnder, Danone şi Kimberly Clark. În cadrul poziţiei ocupate în cadrul Kimberly Clark, a supravegheat regiunea din sudul Europei Centrale şi a fost responsabilă pentru activităţile economice din Cehia, Slovacia şi Ungaria.

În noua poziţie, Romana Jourden va lucra în Varşovia, unde se află sediul companiei pentru regiunea Europa Centrală şi de Est şi se va alătura echipei de Leadership European din cadrul GSK Consumer Healthcare. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO