Profesii

Romanian Business Leaders cheamă antreprenori la cursuri de mentorat în afaceri

Romanian Business Leaders cheamă antreprenori la cursuri...

Autor: Corina Mirea

02.10.2013, 18:43 479

Fundaţia Romanian Business Leaders dă startul celei de-a doua ediţii a proiectului de mentorat în afaceri „101 Companii de la Stres la Succes” dedicat antreprenorilor români. Programul presupune „admiterea” a 50 de debutanţi în afaceri, cu venituri mai mari de 100.000 de euro pe an şi minimum trei angajaţi la cursurile de mentorat susţinute de 70 de oameni de afaceri de pe plan local.

“În România există sute de antreprenori care au pornit cu o afacere mică şi au astăzi o afacere mare. Există şi mii de antreprenori care au pornit cu o afacere mică şi au în continuare o afacere mică, dar cu ambiţii mari. Ne-am gandit cum ar fi dacă primii le-ar fi mentori celorlalţi. Avem deja un proiect solid, cu 33 de echipe formate. Si mai avem zeci de oameni de afaceri de succes, pregătiţi să se implice gratuit şi care aşteaptă o nouă rundă de aplicaţii”, declara Sergiu Neguţ (transformation partner al Wanted Transformation Consultancy), coordonatorul proiectului.

Prima etapă de selecţie s-a încheiat pe data de 10 iulie, cand s-au format 33 de perechi de mentori şi antreprenori din Bucureşti (47%), Timiş, Cluj, Oradea, Arad, Buzău, Braşov, Hunedoara, Prahova şi Neamţ.

Antreprenorii care vor să fie mentoraţi în cadrul proiectului îşi mai pot depunde aplicaţiile până pe data de 30 noiembrie.

Fundaţia Romanian Business Leaders este condusă de un consiliu director din care fac parte oameni de business precum Ioana Filipescu (managing director al Raiffeisen Investment România), Anca Harasim (director executiv al Camerei de Comerţ Americane în România), Mihaela Perianu (antreprenor, CEO al AIMS Human Capital Bucureşti şi Dale Carnegie Training), Andi Dumitrescu (director general GfK România), Mihai Marcu (antreprenor, preşedinte MedLife) sau Felix Pătrăşcanu (antreprenor, fondator FAN Courier).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO