Profesii

S-a lansat Entrepreneurship Academy. Cât te costă să urmezi cursurile de business

S-a lansat Entrepreneurship Academy. Cât te costă să...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.06.2016, 16:34 684

Facultatea de antreprenoriat The Entrepreneurship Academy, deschisă în parteneriat cu şcoala internaţională de antreprenoriat Team Academy din Olanda, a fost lansată azi, în prezenţa boardului instituţiei. The Entrepreneurship Academy va avea un fond de burse de peste 270.000 euro timp de patru ani pentru prima generaţie de studenţi. Cuantumul fiecărei burse variază între 1.500, 3.000 şi 5.000 de euro.

„Modelul educaţional se adresează absolvenţilor de liceu care vor să înveţe la facultate nu doar teorie, ci şi cum să-şi folosească cunoştinţele în mod practic, în dezvoltarea propriei companii. Ne propunem să creştem în studenţii noştri autonomia, curajul şi responsabilitatea, ingredientele esenţiale ale spiritului şi succesului antreprenorial”, a spus Cosmin Alexandru, decan al The Entrepreneurship Academy.

Admiterea pentru anul universitar 2016/2017 este deschisă până la mijlocul lunii august şi constă într-o aplicaţie on-line şi o zi de lucru pe un brief al unei companii reale, în echipe, cu un team coach, după modelul de învăţare de zi cu zi din facultate.

Pe parcursul celor patru ani de studiu, studenţii antreprenori îşi vor lansa şi creşte propriile companii cu îndrumarea unor experţi, antreprenori şi oameni de afaceri. Workshopurile, temele şi examenele vor fi axate pe dezvoltarea afacerilor studenţilor: marketing, vânzări, management financiar, team management, storytelling, ethics & business, planificare.

În acelaşi timp, anual, studenţii vor avea parte de călătorii de studiu în Amsterdam, în Silicon Valley şi în Brazilia sau China. De asemenea, ei îşi vor pregăti şi susţine lucrarea de licenţă în Amsterdam, Olanda. La finalul facultăţii, ei vor avea propria lor companie deja înfiinţată.

Taxa de şcolarizare pentru studenţii care-şi vor începe studiile în luna septembrie 2016 este 6.500 de euro pe an, timp de patru ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO