Profesii

SAP caută 15 consilieri de business şi cercetători

Autor: Magraon Andreea

13.10.2010, 23:20 48

SAP România, filiala locală a celui mai mare producător de softpentru mediul de business din lume, intenţionează să angajeze 14-15persoane până la finele anului pe posturi de consilieri de businessşi cercetători.

"Spre deosebire de alţi jucători de pe piaţă, care fac angajăriîn centre de suport, unde se lucrează pentru străinătate, noi numergem spre această zonă. Noi angajăm nişte oameni care aduc foartemultă valoare adăugată companiei, precum consultanţi de business şicercetători. Oameni care fac consultanţă externă la acelaşi nivelcu consultanţii din alte ţări din vestul Europei", a declaratValentin Tomşa, directorul companiei.

Salariile pentru astfel de posturi încep de la 700 de euro netpe lună, potrivit datelor din piaţă. SAP a angajat în primele treitrimestre 14 persoane, ajungând la un număr de 100 de angajaţi înRomânia. Compania estimează pentru acest an afaceri în creştere cu10-15%, până la 15 milioane de euro. Anul trecut SAP a obţinut unprofit brut de 1,7 milioane de euro, la afaceri de 13,3 milioane deeuro.

Piaţa locală de soft şi servicii IT este estimată la 700 demilioane de euro, potrivit companiei de analiză şi consultanţăPierre Audoin Consultants.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO