Profesii

Scandalul redevenţelor. Gigi Dragomir, numit din nou preşedinte al Agenţiei pentru Resurse Minerale

Scandalul redevenţelor. Gigi Dragomir, numit din nou...

Autor: Mediafax

19.01.2018, 00:05 1443
ANRM se ocupă de gestionarea resurselor de hidrocarburi şi a resurselor minerale, negocierea clauzelor şi condiţiilor din acordurile petroliere sau stabilirea preţului de referinţă pentru petrolul extras din România în vederea stabilirii redevenţei corespunzătoare.
 
Premierul interimar Mihai Fifor l-a reinstalat joi ca preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM) pe Gigi Dragomir, care fusese demis din funcţie de fostul prim-ministru Mihai Tudose la finalul anului trecut. Tot Tudose îl numise în funcţie pe Gigi Dragomir în octombrie 2017, dar l-a demis după numai două luni.
 
ANRM se ocupă de ges­tionarea resurselor de hi­drocarburi şi a resurselor minerale, negocierea clauzelor şi condiţiilor din acordurile petroliere sau stabilirea preţului de referinţă pentru petrolul extras din România în vederea stabilirii redevenţei corespunzătoare.
 
Decizia de numire a lui Gigi Dragomir în funcţia de preşedinte cu rang de secretar de stat al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM) a fost publicată joi în Monitorul Oficial.
 
În 2016, Gigi Dragomir a avut venituri lunare nete de circa 3.000 de lei net pe lună din salariul de la Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice din Bucureşti.
 
În declaraţia sa de avere mai apar încasări din dividende în valoare de 1 sau 2 lei provenite din acţiunile de la SIF Muntenia sau SIF Oltenia (unde are câte 100 de acţiuni).
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO