Schimbare la vârful unui business de 1 mld. euro cu 2,5 milioane de clienţi. Şeful Enel România părăseşte funcţia de conducere

4 feb 2016 Autor: Roxana Petrescu

Toni Volpe, 44 de ani, care a preluat funcţia de country manager al Enel România în primăvara lui 2014, urmează să părăsească funcţia de conducere peste operaţiunile locale ale grupului de utilităţi italian. 

Toni Volpe s-a alăturat grupului Enel în urmă cu peste zece ani. Între 2011 şi 2014 a fost director planificare resurse umane, compensaţii, dezvoltare, instruire şi recrutare la nivel de grup. Din 2005 până în 2011 a fost country manager în America de Nord pentru Enel Green Power (EGP). Anterior, Toni Volpe a lucrat în departamentul pentru strategie corporativă al Enel.

Italienii au în România circa 2,5 milioane de consumatori. Grupul a raportat pe plan local în primele şase luni ale anului 2015 venituri de 497 de milioane de euro, în scădere cu 3,5% comparativ cu perioada similară a anului trecut. După primul semestru compania a raportat un EBITDA (profitul înaintea dobânzilor, ratelor, deprecierii şi amortizării – n.red.) de 138 de milioane de euro, cu 6,1% mai mic faţă de rezultatul din perioada similară din 2014.

 
Cuvinte cheie:
Enel Romania
, Toni Volpe
, schimbare
, conducere
, manager
, utilitati
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide