Profesii

Şeful Adecco a fost numit la conducerea asociaţiei firmelor de muncă temporară

Şeful Adecco a fost numit la conducerea asociaţiei...

Autor: Adelina Mihai

07.03.2017, 13:44 304

Florin Godean, 40 de ani, country manager al filialei române a companiei internaţionale de recrutare şi selecţie de personal Adecco, a fost ales în funcţia de preşedinte al Asociaţiei Române a Agenţilor de Muncă Temporară (ARAMT). El o înlocuieşte la conducerea asociaţiei Cristinei Săvuică (directorul general al Lugera),  al cărei mandat s-a încheiat la finele lunii trecute.

„Munca temporară asigură un grad optim de flexibilitate pieţei muncii, contribuind la crearea de noi locuri de muncă, la creşterea angajabilităţii persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau de noi oportunităţi de carieră, şi, într-un final, la creşterea economică. Rămâne în continuare loc pentru o creştere susţinută a pieţei de muncă temporară, rata de penetrare a acesteia în România (0,2% ) fiind încă mult sub nivelul mediei Uniunii Europene de 1,8%”, a spus Florin Godean, Preşedintele ARAMT.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO