Profesii

Senatorul Florin Cîţu, numit în locul lui Daniel Zamfir la şefia Comisiei economice din Senat

Florin Cîţu

Florin Cîţu

Autor: Mediafax

02.02.2018, 00:05 540

Deputatul PNL Daniel Zamfir a fost înlocuit din funcţia de preşedinte al Comisiei economice din Senat cu senatorul Florin Cîţu. „Am o mare frustrare, fiind în situaţia de a da explicaţii de ce preşedintele partidului (Ludovic Orban – n.red.) îmi doreşte capul. Îmi doreşte capul pentru că probabil i l-a cerut cineva sau dumnealui gândeşte că activitatea mea de la Comisia economică e una care dăunează partidului”, a declarat deputatul PNL Daniel Zamfir, la finalul şedinţei grupului parlamentar al PNL din Senat, unde s-a decis înlocuirea sa de la preşedinţia Comisiei economice cu senatorul Florin Cîţu. Daniel Zamfir a afirmat că senatorii PNL au avut cuvinte de laudă privind activitatea sa.

„E vorba de un lucru, ai o activitate foarte bună, ne mândrim cu activitatea ta de la Comisia economică, dar pleacă acasă”, a spus liberalul, întrebat dacă este vorba despre „o execuţie”.

„S-a mai întâmplat un lucru fără precedent în PNL, este pentru prima dată în istoria PNL când preşedinţiile comisiilor se discută în fiecare sesiune parlamentară. Era o cutumă şi este în continuare ca aceste comisii, care se preiau la începutul mandatului, să fie pe toată durata mandatului, doar cu o condiţie ca acel senator să nu fie exclus din partid sau el să-şi anunţe demisia din acea funcţie. Am încălcat şi această regulă, nu mai contează, s-a vrut capul lui Zamfir, domnul Orban îl are, dar vreau să-i spun un lucru: eu sunt o nucă tare”, a spus Zamfir. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO