Profesii

Sodexo va prelua restul de 40% din acţiunile Benefit Seven, compania care oferă acces în săli de sport cu un singur card

Sodexo va prelua restul de 40% din acţiunile Benefit...

Autor: Adelina Mihai

27.06.2018, 13:35 1020

Emitentul de tichete valorice Sodexo va prelua integral compania locală Benefit Seven (7card), după ce anul trecut a devenit acţionar majoritar al companiei. Valoarea tranzacţiei nu a fost menţionată.

“În 2016 am achiziţionat iniţial 20% din acţiunile 7card, după care ne-am majorat participaţia la 60%. Până la finalul acestui an vom achiziţiona restul de 40% din acţiunile companiei”, a spus Sven Marinus, CEO al emitentului de tichete valorice Sodexo Benefits & Rewards România, în cadrul unui eveniment organizat astăzi de companie în Bucureşti.

Benefit Seven este compania din spatele serviciului 7card, furnizor de abonamente de activităţi recrea­ti­ve, sport şi wellness pentru anga­jaţii din România şi a fost fondată de an­treprenorii locali Andrei Creţu, Iulian Cîrciumaru şi Cătălin Ivaşcu. Angajaţii care primesc ca beneficiu 7card au acces la 400 de cluburi sportive în România.

În 2017, Benefit Seven SA a avut o cifră de afaceri de 20,6 milioane de lei, potrivit datelor furnizate de CEO-ul Sodexo Benefits & Rewards România. În 2016, compania a raportat o cifră de afaceri de 11,8 milioane de lei, potrivit bilanţului depus la Ministerul de Finanţe.

În prezent, 1,5 milioane de angajaţi români primesc tichete valorice emise de Sodexo. În 2017, Sodexo Pass România SRL a încheiat cu o cifră de afaceri de 104 mil. lei (Ă20% faţă de anul anterior), un profit net de 34 mil. lei (Ă25% faţă de anul anterior) şi un număr mediu de 174 de salariaţI, potrivit datelor raportate la Ministerul de Finanţe.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO