Profesii

Sonia Năstase pleacă de la conducerea hotelului Howard Johnson

Sonia Năstase are o experienţă de peste 14 ani în  industria ospitalităţii

Sonia Năstase are o experienţă de peste 14 ani în industria ospitalităţii

Autor: Mirabela Tiron

24.09.2014, 00:05 1327
Sonia Năstase, care a condus hotelul Howard Johnson din Capitală în ultimii cinci ani, fiind prima româncă numită director general la un hotel de lux afiliat la un lanţ internaţional, va pleca din companie la 1 octombrie. Contactată de ZF, ea a transmis că va oferi informaţii despre noua funcţie pe care o va ocupa luna viitoare.
 
În locul ei, la conducerea Howard Johnson va veni Daniel Ben-Yehuda (44 de ani), şeful hotelurilor Ramada Plaza şi Ramada Parc din Capitală din 2005, care formează complexul Parc Hotels. Anterior el a ocupat poziţiile de resident manager al Sheraton Herods Palace din Israel şi director general al Sheraton Tahiti. Până acum la Parc Hotels nu a fost numit un alt director general, potrivit lui Daniel Ben-Yehuda, care nu mai ocupă această poziţie.
 
Sub conducerea Soniei Năstase, hotelul de patru stele Howard Johnson din centrul Capitalei, cu o capacitate de 285 de camere, şi-a crescut cifra de afaceri cu 10% în prima jumătate a acestui an, până la 4 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO