Profesii

Startup Nation: Dobânda creditului-punte va fi de maximum 5%, iar plafonul de garantare va fi de 80%

Startup Nation: Dobânda creditului-punte va fi de...

Autor: Dan Straut

16.06.2017, 13:24 1241

„Pentru a veni în sprijinul aplicanţilor care vor folosi în cadrul programului instrumentul de credit-punte acordat de instituţia de credit parteneră ce va fi selectată imediat după deschiderea aplicaţiei de înscriere, vă comunicăm că dobânda estimată la valoarea creditului-punte va fi de maximum 5%”, se arată într-un comunicat al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat – administratorul programului Startup Nation.

Potrivit instituţiei, „comisionul de garantare anual aferent creditului-punte va fi de maximum 3,8% din valoarea garantată, iar plafonul de garantare este de 80% din valoarea creditului. Cursul BNR valabil pentru data de 12.06.2017, data publicării ordinului de aprobare a schemei de minimis in Monitorul Oficial, este 4,5614”.

Pînă vineri, la ora redactării acestei ştiri, au fost ânregistrate 780 de dosare de înscriere în programul Startup Nation. Programul poate fi accesat urmărind linkul https://startupnation.aippimm.ro/.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO