Profesii

Steve Wells: Dezvoltarea exponenţială a tehnologiei ne forţeaza să regândim modul în care ne construim businessurile

Steve Wells: Dezvoltarea exponenţială a tehnologiei ne...

Autor: Cristina Bellu

28.03.2017, 10:59 102

Piaţa muncii se află într-o eră în care dezvoltarea tehnologiei este exponenţială. Există două lumi care încep să intre în coliziune. Lumea tradiţională care începe să intre într-un conflict puternic cu lumea nouă, cu noua generaţie care vede tehnologia ca fiind soluţia principală în dezvoltare, a spus Steve Wells, project manager şi co-editor al cărţii "The Future of Business" – prima carte din seria FutureScapes de la Fast Future Publishing, în cadrul evenimentului HR Trends 2017, organizat de Ziarul Financiar.

Este o lume foarte nouă, prin care tinerii interacţionează cu lumea muncii care începe să fie puternic tehnologizată.

Dezvoltarea exponenţială a tehnologiei este din ce în ce mai mare şi acest lucru trebuie să ne facă să începem să gîndim diferit, trebuie să începem să schimbăm ADN-ul afacerilor.

Există companii asigurate vizavi de viitorul lor. Acestea au nevoie să livreze excelenţă pe termen scurt, să înţeleagă cum se dezvoltă compania şi să asigure creşterea companiei, dar există foarte multe companii care nu au acestă asigurare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO