Profesii

Tarile arabe, noua destinatie pentru romanii fara job

Tarile arabe, noua destinatie pentru romanii fara job
12.04.2011, 10:43 239

Daca Italia si Spania nu mai sunt demult cea mai la indeamanasolutie pentru cei care vor sa castige mai multi bani instrainatate, iar celelalte tari din Europa isi revin mai greu dupacriza economica, statele din lumea araba vin cu oferte de angajaredin ce in ce mai tentante pentru romani.

Veti spune ca sa lucrezi intr-o tara araba este mai periculos decatin oricare alta zona din lume. Riscul, insa, este acoperit desalarii, unele dintre ele depasind chiar si 5.000 de dolari peluna.

Iar daca, pana acum, tari precum Kuweit, Qatar sau EmirateleArabe Unite angajau, cu precadere, specialisti in industriapetrolului, acum angajatorii din aceasta zona a Globului oferaromanilor si joburi mai accesibile, ca lucratori in industriaturismului, in constructii sau in servicii.

Emiratele Arabe Unite par a fi locul ideal pentru cei care vor salucreze in turism, hotelurile din Abu Dhabi si din Dubai oferindromanilor zeci de locuri de munca.

De exemplu, un angajator din Abu Dhabi, cauta 10 receptioneri si 15lucratori pentru centrele spa din hoteluri de 4 si 5 stele, cuvarsta intre 20 si 27 de ani. Citiţi mai mult desprejoburile oferite în Emiratele Arabe Unite pewww.incont.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO