Profesii

Un român care a lucrat 13 ani pentru Carpatcement aduce un brand portughez de modă

Adrian Dumitrescu

Adrian Dumitrescu

Autor: Cristina Rosca

01.06.2016, 00:05 795
Adrian Dumitrescu, un român de 40 de ani care a lucrat mai bine de un deceniu pentru producătorul de ciment Carpatcement, a decis să schimbe domeniul şi să aducă pe piaţa locală franciza brandului portughez de modă Lanidor.
 
Absolvent al Facultăţii de management de la ASE şi al mai multor programe de specialitate în contabilitate şi management, executivul român s-a angajat în 1999 în domeniul cimentului, lucrând pentru grupul Heidelberg­Cement timp de aproape 13 ani. Ultima poziţie deţinută, timp de cinci ani, a fost de head of accounting (şeful departa­mentului de contabilitate), potrivit profilului său de pe reţeaua de socializare de business LinkedIn. Apoi, şi-a înfiinţat propria firmă de consultanţă şi audit pe care o deţine şi astăzi, conform aceleiaşi surse. Mai mult, în august 2015 a înfiinţat compania QAZ Fashion Retail care aduce pe piaţa locală brandul Lanidor. Primul magazin va fi deschis în mallul ParkLake ce se va inaugura în toamnă în cartierul Titan din Bucureşti. Această unitate va măsura 125 de metri pătraţi, urmând a fi poziţionată la etajul 1 al mallului. Planurile de viitor ale brandului în România sunt să deschidă cel puţin două unităţi pe an în cele mai importante centre co­merciale din Bucureşti şi provincie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO