Profesii

Un român conduce vânzările Avon din Asia–Pacific, un business de peste 700 mil. $

Romulus SÎrbu a lucrat pentru Avon timp de mai bine de 13 ani pe mai multe pieţe din Europa şi Asia

Romulus SÎrbu a lucrat pentru Avon timp de mai bine de 13 ani pe mai multe pieţe din Europa şi Asia

Autor: Cristina Rosca

24.07.2015, 00:06 1563
Romulus SÎrbu conduce afacerile producătorului american de cosmetice Avon în India, a doua ţară din lume ca populaţie, şi este director regional de vânzări pentru zona Asia-Pacific, care contribuie cu peste 700 de milioane de dolari la businessul total al Avon.
 
Executivul ocupă funcţia actuală de circa un an de zile, însă lucrează pentru compania de cosmetice de mai bine de 13 ani, ocupând funcţii de conducere în mai multe ţări din lume. El şi-a început cariera în cadrul companiei în anul 2000, când a preluat funcţia de manager zonal de vânzări pentru România.
 
Romulus Sirbu a ocupat poziţia respectivă timp de doi ani, după care a promovat ajungând director regional de vânzări, potrivit profilului său de pe reţeaua de socializare de business LinkedIn. Prima sa poziţie în afara ţării a fost aceea de country manager pentru Republica Moldova, în 2005 în vară. Doi ani mai târziu a primit o poziţie similară în Serbia şi Muntenegru, iar ulterior a condus operaţiunile Avon din ţările baltice şi Finlanda.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO