Profesii

Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un administrator de sisteme IT

Iuliana Leurent, CEO al Temps România:

Pentru tehnicienii IT care dovedesc că au abilităţi de comunicare eficientă şi coordonare a resurselor acest job este o bună rampă de dezvoltare spre rolurile de Team Leader sau People Manager. Provocările angajatorilor sunt în special de volum, însă şi de atragere a lor pentru proiecte de suport şi proiecte de tranziţie din tehnologii mai vechi în sisteme optimizate.

Iuliana Leurent, CEO al Temps România: Pentru tehnicienii IT care dovedesc că au abilităţi de comunicare eficientă şi coordonare a resurselor acest job este o bună rampă de dezvoltare spre rolurile de Team Leader sau People Manager. Provocările angajatorilor sunt în special de volum, însă şi de atragere a lor pentru proiecte de suport şi proiecte de tranziţie din tehnologii mai vechi în sisteme optimizate.

Autor: Adelina Mihai

05.01.2018, 00:05 7191

Câştigul salarial al unui tehnician IT sau administrator de sisteme variază între 1.000 şi 1.500 de euro net pe lună, arată datele firmei de recrutare şi închiriere de forţă de muncă în regim temporar Temps România.

„Tehnicianul IT sau administratorul de sisteme are un salariu cuprins între 1.000 şi 1.500 de euro net pe lună. Salariul creşte în funcţie de limbile străine cunoscute şi nivelul de expertiză“, a spus Iuliana Leurent, CEO al Temps România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO